ویزای کانادا

ایرانیان با هر هدف و انگیزه ای جهت ورود به کانادا ملزم به دریافت ویزا هستند. فرقی نمی کند هدف شما شرکت در یک نمایشگاه تجاری است یا بازدید از جاذبه های گردشگری یا تحصیل در کانادا و یا دیدار اقوام و آشنایان.
​​​​​​​ویزای کانادا در حالت کلی به دو دسته ویزای موقت و ویزای دائم تقسیم می شوند.


ویزای کانادا موقت یا TRV



​​​​​​​

برای متقاضیانی است که دلیل سفرشان به کانادا گردشگری ، تحصیل یا دیدار خانواده می باشد.انواع ویزای موقت کانادا عبارتند از:

1- ویزای کانادا - توریستی​​​​​​​
​​​​​​​ویزای توریستی صرفا جهت گردشگری می باشد که به ویزای مولتی 5 ساله نیز معروف است ، دارندگان آن می توانند به مدت 5 سال بدون محدودیت وارد خاک کانادا شده و در هر بار ورودشان می توانند 6 ماه اقامت داشته باشند.

​​​​​​​2- سوپر ویزای کانادا
​​​​​​​نوعی ویزای توریستی است که برای والدین و یا پدر بزرگ و مادر بزرگ فردی است که در کانادا اقامت دارد. در این نوع ویزا ، دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا پرداخت کرده باشد و دعوت شونده هم باید زیر نظر پزشکان مورد تایید سفارت معاینه شوند. اعتبار سوپر ویزای کانادا ده ساله و چندبار ورود است و متقاضی در هر بار ورود می تواند دو سال در خاک کانادا اقامت داشته باشد.

3-ویزای کار موقت
با دریافت این ویزا شما می توانید به صورت موقت در کانادا اشتغال به کار داشته باشید.
اما قبل از آن باید بک پیشنهاد کاری یا جاب آفر معتبر از یک کارفرمای کانادایی در یک زمان مشخص داشته باشید ، مدت اعتبار این ویزا بسته به نوع کار شما متفاوت است و حداکثر به مدت چهار سال قابل تمدید است ، این ویزا تحت شرایط خاصی قابل تبدیل به اقامت دائم کاناداست.

4-ویزای کانادا - تجاری
معمولا برای مدیرانی صادر می شود که قصد دارند به منظور برگزاری جلسه ، شرکت در کنفرانس ها یا امضای قرارداد به کانادا وارد شود که معمولا کمتر از 6 ماه اعتبار دارد.

5-ویزای کانادا - کار در تعطیلات

برای جوانان و دانشجویانی است که می خواهند در ایام تعطیلات به صورت موقت در کانادا مشغول به کار شوند. روند صدور این ویزا به این صورت است که متقاضیان ثبت نام می کنند سپس از بین آنها به صورت تصادفی عده ای انتخاب شده و ویزا برایشان صادر می شود. ناگفته نماند جهت اخذ این نوع ویزا کشوری که از آن اقدام می کنید باید توافقنامه کاری برای تبادل نیروی جوان داشته باشد یا اینکه این کار را باید از طریق تماس با نهادهای معتبر RO انجام دهید که عبارتند از : Swap working holidays/Go international/Stepwest . اعتبار این ویزا معمولا یکساله است.

ویزای کانادا دائم
​​​​​​​



​​​​​​​

مختص کسانی است که قصد مهاجرت و زندگی در کانادا را دارند ، پس از اخذ این نوع ویزا می توانند از مزایای یک شهروند عادی کانادایی بهره مند شوند و به طور نامحدود به آن وارد و از آن خارج شوند و به کار یا تحصیل بپردازند.اخذ ویزای دائم کانادا عمدتا از 3 طریق اشتغال ، سرمایه گذاری یا نسبت های خانوادگی انجام می گیرد که به تفصیل به هر یک خواهیم پرداخت.

1-ویزای کار کانادا (ویزاهای زیر مجوعه برنامه اکسپرس اینتری)
این نوع ویزا به متقاضیان با توجه به مهارت ها و تخصص هایشان اجازه کار می دهد و اگر مهارت ها و زبان آنها در حدی باشد که بتوانند نمره کافی کسب کنند به آنها ویزای اکسپرس اینتری اعطا خواهد شد که عبارتند از:

​​​​​​​*ویزای نیروی متخصص فدرال کانادا یا FSWP 
Federal Skilled Worker Program

این نوع ویزا به واسطه مهارت های کاری و زبانی از طریق امتیاز گیری اخذ می شود که فاکتورهای سن و میزان تحصیلات و تجربه کاری و میزان تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسوی از مهمترین عوامل تاثیر گذار در اخذ این نوع ویزا هستند.

*ویزای برنامه استانی کانادا یا
Provincial Nomination Programs

این نوع ویزا مختص متقاضیانی است که نتوانسته اند در برنامه نیروی متخصص امتیاز لازم را کسب کنند. در این برنامه هر استان کانادا وضعیت خود را با توجه به کمبود نیرو در هر زمینه ای اعلام می کند و آماده جذب نیروهای خارجی می شود.

*ویزای کارگر ماهر
ویژه کسانی است که از مهارت فنی برخوردارند ، برای شرکت در این برنامه ، متقاضیان حداقل باید 1 سال تمام وقت یا 2سال نیمه وقت در 5 سال اخیر تجربه کاری داشته باشند.

*ویزای تجربه کار کانادایی یا CEC
Canadian Experience Class

کسانی که حداقل 1 سال تجربه کار در کانادا به صورت موقت داشته و از مهارت انگلیسی یا فرانسوی مطلوبی برخوردار هستند می توانند جهت اخذ این نوع ویزا اقدام نمایند.
​​​​​​​
*ویزای برنامه مهاجرتی کبک QSWP
قوانین هر استان کانادا متفاوت است و قوانین کبک متفاوت تر ، جهت اقدام برای این ویزا باید ابتدا گواهی CSQ دریافت شود که نشان دهنده واجد صلاحیت بودن متقاضی است.

*ویزای برنامه مراقبتی کانادا
مختص متقاضیانی است که توانایی مراقبت از سالمندان و کودکان و افراد کم توان را داشته باشند. داشتن سابقه کاری مرتبط و دانش زبان انگلیسی یا فرانسوی به همراه حداقل مدرک دیپلم الزامی است. لازم به ذکر است از سال 2019 تا اطلاع بعدی صدور این نوع ویزا متوقف شده است.
​​​​​​​
2-ویزای کانادا - اسپانسری یا ویزای خانوادگی
برای اسپانسر شدن در ویزای خانوادگی فرد باید دارای اقامت دائمی یا شهروندی کانادایی باشد. این دسته از افراد می توانند برای همسهر و فرزندان خود دعوت نامه ارسال کنند و مجوز دائمی آن ها را کسب نمایند.

3- ویزای کانادا - استارت آپ کانادا
نوعی ویزای سرمایه گذاری است که شرط  اصلی اخذ این نوع ویزا راه اندازی شرکتی نوآور است که حداقل 300 هزار دلار کانادا سرمایه داشته باشد و بتواند 3 سال فعالیت کند.

4- ویزای کانادا - سرمایه گذاری و کارآفرینی
مخصوص افرادی است که حداقل 800 هزار دلار کانادا سرمایه داشته باشند و حداقل باید 400 هزار دلار آن را سرمایه گذاری کنند. دولت بعد از 5 سال این پول را بدون تعلق گرفتن هیچ سودی پس خواهد داد.

5- ویزای کانادا - خود حمایتی
ویژه افرادی است که علاوه بر مهارت هایی که در کسب و کار ، فرهنگ ، ورزش و یا کشاورزی دارند ، تمکن مالی نیز جهت اداره زندگی خود را دارند.

جهت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان آتوسا پرواز پارس در ارتباط باشید.
​​​​​

ویزای کانادا آتوسا پرواز پارس
ویزای کانادا آتوسا پرواز پارس